Početna - IZDVOJENO - Toni Cetinski stiže u Dvoranu mladosti
toni

Toni Cetinski stiže u Dvoranu mladosti

21. listopada u Rijeku stiže Toni Cetinski. Miljenik žena i svih generacija publike u  Dvorani mladosti održati će spektakularni koncert u okviru svoje ovogodišnje turneje.

Nakon niza koncerata kojima je ovaj vrhunski vokalist i showman već okrunio ovu godinu, a među kojima su i  megaspektakli u Areni Zagreb, splitskoj Spaladium Areni i beogradskoj Kombank areni, Toni će oduševiti i Rijeku gdje će se publici predstaviti uz raskošnu produkciju i jedinstveni glazbeno-scenski spektakl.

Toni je neupitan  regionalni glazbeni autoritet već više od 25 godina, a za riječku publiku priprema repertoar koji će uz presjek najvećih hitova njegove bogate karijere uključiti i aktualne hitove „Od trnja do zvijezda“, „Mjesečar“, „Vjera nevjera“ i „Krik“. Dakako, publika će neizostavno imati prilike čuti i „Žena nad ženama“, „Opet si pobijedila“, „Ako to se zove ljubav“, „Kad žena zavoli“, „Umirem 100 puta dnevno“, „Prah i pepeo“, „Ja sam zaljubljen“, „Tebe ne bih mijenjao“ te brojne druge uspješnice.

Kao predgrupa Toniju, pred riječkom će publikom nastupati i popularni bend Pravila igre, koji su svojim pjesmama „Na ulazu“ i ”Nebo na mojoj strani” već osvojili domaće top ljestvice. Mladi i sjajni glazbenici iz Pravila igre s Tonijem su već dijelili pozornicu na ovogodišnjoj turneji nekoliko puta.

Predstojeći koncert Tonija Cetinskog u Dvorani mladosti neupitno je jedan od najznačajnijih i najvećih ovogodišnjih koncertnih događaja u Rijeci, a mnogobrojni fanovi Cetinskog već znaju da ih uz vrhunski glazbeni doživljaj očekuje višesatni scenski show i vatromet emocija kojeg Toni uvijek potakne među svojom publikom.

Ulaznice za koncert Tonija Cetinskog 21. listopada u riječkoj Dvorani mladosti, s početkom u 20 sati u pretprodaji se mogu kupiti po cijenama od 120,00 kuna za parter (stajanje), 100,00 kuna za slobodno sjedenje (tribine) i 180,00 kuna za Fan pit (stajanje). Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...