Početna - IZDVOJENO - U petak i subotu koncert Urbana & 4 u riječkom Pogonu kulture
urban&4
web

U petak i subotu koncert Urbana & 4 u riječkom Pogonu kulture

Za prve nastupe na “domaćem terenu” Urban & 4 spremaju dva posebna programa koja će 2. i 3. listopada odsvirati u riječkom Pogonu kulture (bivši Stereo).

O pripremama za Rijeku Damir Urban je izjavio: “Nikada nije jednostavno svirati u svom gradu i pred publikom koju većinom i osobno poznaješ. Nakon niza koncerta po cijeloj regiji, koncert doma, u Rijeci, izgleda kao krajnji test, odredjena potvrda statusa i svega što je bend napravio u proteklom periodu. To nam dodje kao svojevrsna obrana titule. Na tim koncertima ćemo proci kroz sve albume i sve periode rada, ali naglasak ce ipak biti na posljednjem albumu “Mamut”.

S obzirom da sviramo dva dana, iskoristit ćemo tu priliku kako bismo odsvirali što više različitih pjesma, pa će tako ta dva koncerta imati drugačije set liste. Jedan manji dio pjesma će se, naravno, naći na popisima oba dana, a jedan dio pjesma ćemo zadrzati kao iznenađenje za same koncerte. Ipak, da olakšamo izbor onima koji se još uvijek dvoume oko toga za koji dan kupiti karte, evo popisa jednog dijela pjesama koje će se svirati sigurno samo na određeni dan:

Petak, 2.10.: “Svijet za nas”, “Kasno je za ljubav (Ruske šume)”, “Previše (previše plave)”, “Govorim u snu”, “Moja”, “Gluposti u dvoje”, “Glas jeka”, “Ribe”, “Pasolini”, “Black tattoo”, “Ako se napijem do smrti”.

Subota, 3.10.: “Dio tebe”, “Leteći Holandez”, “Mjesečev rog”, “Kornjača”, “Malo je”, “Kada se voda povuče”, “Otjeraj”, “Dva metra”, “Magnet”, “Otporan na život”, “Odlučio sam da te volim”.

Pogon kulture, nastao u prostoru bivše dvorane Stereo, jednog od najboljih koncertnih i klupskih prostora u cijeloj regiji, započinje svoj novi radni vijek nastupima Damira Urbana i njegove Četvorke. Bit će to prvi koncerti koje će Damir Urban, Marco Bradaschia, Sandi Bratonja, Saša Markovski i Luka Toman odsvirati u svom gradu od objave hvaljenog albuma “Mamut” i rasprodanog Doma sportova iz veljače ove godine.

U prodaji su dnevne ulaznice po cijeni od 80 kn u pretprodaji, odnosno 95 na dan određenog koncerta. Broj ulaznica je ograničen na 500 po danu.

Službena prodajna mjesta: Dallas Music Shop Rijeka, OKC Palach, Entrio prodajna mjesta i online entrio.hr.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...