Početna - IZDVOJENO - U tijeku je natječaj za dodjelu stipendija Grada Rijeke prema socijalnim slučajevima
Korzo Rijeka
web

U tijeku je natječaj za dodjelu stipendija Grada Rijeke prema socijalnim slučajevima

Odjel gradske uprave za odgoj i školstvo Grada Rijeke raspisao je Natječaj za dodjelu 14 stipendija za srednjoškolce i 6 stipendija za studente prema socijalnim kriterijima u školskoj odnosno akademskoj godini 2014./2015. Natječaj je objavljen na oglasnoj ploči Grada Rijeke, Titov trg 3, na portalu Grada Rijeke www.rijeka.hr te je oglašen u medijima.

Prijava se podnosi na propisanom obrascu uz dokumente kojima se dokazuje pravo pristupa natječaju te dodatne dokumente temeljem kojih se provodi bodovanje i rangiranje pristupnika.

Svi potrebni obrasci kao i popis potrebnih dokumenata mogu se pronaći na adresi http://www.rijeka.hr/NatjecajSocijalniKriterij, zatim u pisarnici Grada Rijeke (Titov trg 3 i Trpimirova 2/2) te u Informativnom centru Grada Rijeke (Ri info), Korzo 18 b.

U slučaju bilo kakvih nejasnoća, zainteresirani se mogu obratiti Odjelu gradske uprave za odgoj i školstvo Grada Rijeke na telefone 051/209 575 ili 209 572.

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...