Početna - IZDVOJENO - Uskršnji doručak i velika potraga za pisanicama u Parku Angiolina na Uskršnji ponedjeljak
park angiolina
web

Uskršnji doručak i velika potraga za pisanicama u Parku Angiolina na Uskršnji ponedjeljak

Tradicionalna kuhana šunka bit će poslužena opatijskim gostima u Parku Angiolina, uz samu morsku obalu i pružiti nezaboravan užitak u spoju mora i svježeg zraka na Uskršnji ponedjeljak u 11,00 sati, navodi se u press priopćenju TZG Opatije.

„Uskršnji doručak“ nova je ponuda Opatijskim gostima koji će biti darivani i čokoladnim pisanicama, a za najmlađe će biti organizirana i velika potraga za čokoladnim pisanicama. Ovaj poseban uskršnji doručak u organizaciji Turističke zajednice i Grada Opatije, dio je zanimljive blagdanske ponude Opatije koja će prvi vikend travnja ispuniti prigodnim koncertima i izložbama, ali i posebnim programima ljubiteljima aktivnog odmora.

Danas u 10,00 sati ispred Ville Angioline za sve zainteresirane bit će organiziran program nordijskog hodanja kroz povijest Opatije uz stručno vodstvo licenciranih vodiča Kluba za športsku rekreaciju Gorovo.

Na Uskrs, u nedjelju, 5. travnja u 12,00 sati održat će se dva uskršnja koncerta i to tradicionalni koncert Puhačkog orkestra Lovran na terasi hotela Imperial i koncert Kvarteta Veljak na terasi hotela Milenij.

U ponedjeljak, 06. travnja uz uskršnji doručak u Parku Angiolina, na Slatini će se od 10,00 do 13,00 sati održati izložba oldtimera. Prilika je to razgledati savršeno očuvane automobile koji su na prometnice prvi puta izašli još u prvoj polovici prošlog stoljeća.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...