Početna - IZDVOJENO - Večeras na Kantridi HNK Rijeka: Zadar
Foto: web

Večeras na Kantridi HNK Rijeka: Zadar

Uoči utakmice 7.kola MAXtv prve lige HNK Rijeka – NK Zadar koja se igra na stadionu Kantrida večeras, 31.kolovoza u 21 sati, na konferenciji za novinare govorili su trener HNK Rijeke Matjaž Kek i igrač Moises Lima.
– Sigurno da je dvoboj protiv Sheriffa odnio puno fizičke i psihičke snage i energije. To stvarno bila specifična utakmice jer smo proglašeni velikim favoritom, a oko nas se postavila priča da je logično da Rijeka prođe Sheriff, ali je u pripremi, izvedbi i putovanju to sve bilo jako teško. No igrači su to sve napravili vrhunski I još im jednom čestitam. Zadar će vrebati,bit kompaktan i zatvoren s brzim izlascima. Ima i nekoliko igrača koji su bili u Rijeci i to često zna biti vrlo nezgodno – rekao je Kek i nastavio:
– Samardžić i Leovac ne igraju zbog kartona, Jajalo je dobio nezgodan udarac pred kraj utakmice protiv Sheriffa i teško da može igrati. Krstanović je tek počeo trenirati, ali ne s ekipom. Jahoviću sretno i hvala mu što je bio s nama. Jedan velika je želja svih nas u svlačionici da dođu sutra i pozdrave Vargića, Kramarića i sve ostale igrače koji su napravili sjajan rezultat i Rijeci omogućili šest europskih utakmice. Utakmica je odličnom terminu, dođite pogledati – svoju Rijeku.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...