Početna - IZDVOJENO - Vlak sjećanja i u 2015. godini staje u Rijeci
web

Vlak sjećanja i u 2015. godini staje u Rijeci

Auschwitz – “Vlak sjećanja”  (2015)

UABA Opatije, koristeći svoje međunarodne veze sa naprednim europskim udrugama,  dobila je ponovno određeni broj mjesta u “Vlaku sjećanja” što bude svake godine organiziran kako bi se održalo živim sjećanje na žrtve Holokausta. Vlak polazi iz Milana i Bruxellesa sa uvijek istim ciljem – Auschwitz. Broj mjesta je limitiran kapacitetima željezničke kompozicije, pa organizatori nude određeni njihov broj potencijalnim  interesentima. Ove su godine,  ponukani dvogodišnjim pozitivnim iskustvom, ponovili ponudu u Hrvatsku i to opatijskoj Udruzi antifašista.

Inicijativu podržavaju  SABAH, SABA PGŽ, PGŽ i Grad Opatija.

 

Program je slijedeći:

  • 19. ožujka 2015 odlazak iz Milana. Povratak 23. ožujka 2015 u Milano. Hrvatska se ekipa uključuje na vlak u Salzburgu, a polazak je u 12:00 sati vlakom iz Rijeke. Povratak je također u Rijeku, vlakom u 17:00 sati.
  • 2 spavanja u Krakowu – hoteli 3 zvjezdice. Hrana – puni pansion.
  • Jedan cijeli dan, uz tradicionalnu svečanost u Auschwitzu.
  • Tijekom puta organizirani kružoci, predavanja i susreti sa žrtvama.

 

Trenutna cijena po osobi:  cca  € 300 (sponzoriranje je u toku).

Kod prijava prednost se daje studentima i srednjoškolcima.

Sve informacije i rezervacije možete dobiti na broj telefona: 051 712 751 ili putem e-mail adrese: oleg.mandic@ri.t-com.hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa”

Vrijedni učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa” u Rijeci. Učenici slastičari ...