Početna - IZDVOJENO - Zagreb – Rijeka 3:3
PXL_260715_11249925
Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Zagreb – Rijeka 3:3

Počelo je inicijativom Rijeke i brojnim prilikama koje su se redale pred Livakovićem sve dok u 23. minuti Bekim Balaj koji je iskoristio pogrešku u obrani Zagreba, ostao sam pred Livakovićem i smireno poentirao – 0:1.

Već dvije minute kasnije Zagreb je izjednačio preko Gabrijela Bobana koji je iskoristio malu neodlučnost u obrani Rijeke, izborio se za udarac na 18 metara i pogodio bliži kut Sluginog gola – 1:1.

Izjednačujući pogodak nije promijenio puno u odnosu snaga budući da je Rijeka i dalje bila momčad koja je stvarala prilike. Inicijativa je naplaćena u 32. minuti kada je ponovo Balaj bio na pravom mjestu nakon jedne odbijene lopte i iz blizine vratio vodstvo Rijeci – 1:2.

Ipak, kao i kod prvog pogotka vodstvo je bilo kratkog vijeka. Već u 34. minuti ponovo je Boban okomito napao obranu Rijeke, izborio si prostor za udarac i s desetak metara matirao Slugu – 2:2.

Drugo poluvrijeme donijelo je nešto izjednačeniju igru sve do posljednjih pola sata. Najprije je Sharbini pogodio vratnicu, onda je Krovinović nakon solo prodora i udarca u sam kut donio vodstvo Zagrebu – 3:2.

Rijeka međutim nije odustala i u 78. minuti nakon lijepe akcije po desnoj strani Roman Bezjak je povratnu loptu Tomasova zakucao pod samu gredu – 3:3.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...