Početna - AUTOMOTO - Završio 11. međunarodni rally starodobnih vozila
oldtimer

Završio 11. međunarodni rally starodobnih vozila

Kako je Buzet grad tartufa i pive, ali i sigurno „grad oktana“, iz svih krajeva Hrvatske, Slovenije i Italije već tradicionalno ljubitelji starodobnih vozila rado dolaze u glavni grad sjeverne Istre. Domaćini Grad Buzet i M.O. Buzet Stari Grad pripremili su oktanske sadržaje, ne samo za vlasnike vozila već i ljubitelje istih koje se u subotu od 14:30 sati nakon promotivne vožnje buzeštinom, a zatim i parkiranjem na trgovima staroga grada moglo vidjeti. Oživjeli su tako vrijeme kada se sporije živjelo i kada su napravljeni najljepši primjerci na vozila četiri kotača.

Elita na četiri kotača startala je iz Buzeta, a tijekom dvodnevnog relija središnjom Istrom i njenim priobaljem, četrdesetak dvočlanih posada iz Hrvatske, Italije, Slovenije i Njemačke, u isto toliko oldtimera, proći će dvjestotinjak kilometara.

U sklopu međunarodnog natjecanja oldtimera kojeg je Oldtimer klub Rovinj organizirao sa zbratimljenim klubom Ruote del Passato iz Pordenonea, pripremljene su nagrade najboljim posadama i posebno nagrade za svakog sudionika, kao i za najvjernije natjecatelje.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...