Početna - AUTOMOTO - Top 10 Automobila koji bi mogli obilježiti 2013.
foto: web

Top 10 Automobila koji bi mogli obilježiti 2013.

Pagani Huayra

foto: web

foto: web

Super automobil neobičnog imena, vrlo rijetko se vidi na cestama, a i želja je velikom broja ljubitelja automobila. Huayra će se u prodaji naći sljedeće godine i očekuje se da će biti prava senzacija na tržištu.

Naravno , cijena mu je također senzacionalna i iznosi 1.25 milijuna eura .

Audi RS4

foto: web

foto: web

Prvi model Audija RS4 slobodno se mogao nazvati idealnim automobilom : limuzina s pogonom na sva četiri kotača, četvero vrata i s V8 motorom snage 400 konja. Od novog modela očekuje se da ispravi pogreške na modelu RS5, kao i da se rame uz rame nosi s BMW-om M3 .

BMW M3 Performance

foto: web

foto: web

Bavarska tvrtka često umije biti pravi davež. Lansira se novi model, koji svega šest mjeseci kasnije dobije novi izgled. Ipak, s najnovijom serijom 3, čini se da je posao urađen kako treba. Od novog M3 očekuju se velike stvari. Da budemo iskreni, imajući u vidu značaj M3 za njemački brend, ništa manje od uspjeha neće zadovoljiti ambicije tvrtke iz Münchena.

SRT Viper

foto: web

foto: web

Nekada Dodge, sada SRT Viper naredne će godine donijeti 4,8 – litreni V10 s oko 700 KS. Kultni status koji ovaj automobil posjeduje, stavio je u drugi plan činjenicu da motor ovakve zapremine baš i nije u skladu s trendovima zaštite okoliša.

S najboljim omjerom snage i težine ikada viđenom na nekom Viperu, prvi primjerak novog modela je prije par mjeseci prodan na dobrotvornoj aukciji za 240,000 eura.

Land Rover Defender

foto: web

foto: web

Pouzdani branitelj ostao je gotovo nepromijenjen od svog prvog pojavljivanja i to je jedan od glavnih razloga njegove popularnosti. Sada je ipak došlo vrijeme za promjenu i to ne malu.

Koncept predstavljen prije nekoliko mjeseci biti će osnova izgleda novog modela. Ostaje samo za vidjeti kako će njegovi obožavatelji prihvatiti njegove promjene.

Tesla Model S

foto: web

foto: web

Možda nazivom podsjeća na Fordove modele iz tridesetih godina prošlog stoljeća, ali za automobil američke tvrtke vjeruje se da će biti senzacija u svijetu električnih vozila. Tesla je trenutno lider u području električnih automobila, pa novi model dosta obećava.

Ford Escape

foto: web

foto: web

Ako vam se sviđa Ford Kuga, ali mislite da nije dovoljno velik za vas, rješenje je novi Escape. Automobil iznimnog izgleda predstavlja pravu “cestovnu lađu”, ali još uvijek nije poznato hoće li se naći i na našoj strani Atlantika.

Hyundai Genesis

foto: web

foto: web

Neki će se možda iznenaditi prisustvom južnokorejske tvrtke na ovoj listi, ali jednostavno Genesis nismo mogli ostavimo izvan liste. Razlog je jednostavan: prema dostupnim informacijama, Genesis će donijeti oko 275 KS. Nije loše za tvrtku koja je prije oko 30 godina bila na razini kragujevačke Zastave.

Honda Civic Type – R

foto: web

foto: web

Na novoj žestokoj izvedbi posljednje generacije Honde Civic se vrijedno radilo. Sve dostupne informacije navode 2013. kao godinu njegove svjetske premijere. Malo brojki je za sada poznato, ali Type – R je vrijedan čekanja.

Novi McLaren F1

foto: web

foto: web

Britanska tvrtka već duže vrijeme najavljuje tzv . “Mega Mac” projekt, koji u suštini predstavlja nasljednika legendarnog modela iz devedesetih, a koji bi trebao biti automobil izuzetnih performansi. Dovoljno je reći 3.8 – litreni V8 s oko 800 KS, s cijenom od preko 700 tisuća eura.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Održano ovogodišnje izdanje matuljske Gimkane

Ovog vikenda centar Matulja odisao je posebnom energijom. Kako to obično i biva matuljska je Gimkana ponovno okupila izrazito velik ...